Om NLP Skolen

NLP Skolen ligger for enden af gågaden i Roskilde, kun 10 min. gang fra stationen.

Vi har til huse i et gammelt byhus med et hyggeligt gårdmiljø. Vi har et undervisningslokale og gode øverum. Kontoret har åbent mandag – torsdag fra kl. 10.00 til 14.00. I dette tidsrum kan du også købe bøger fra bogcaféen.

Da vi bor tæt på centrum, er der rig mulighed for at købe frokost på en af de mange spisesteder og caféer, hvor du kan vælge mad fra mange forskellige nationaliteter.

På skolen er der køleskab, ovn og mikrobølgeovn til din rådighed. Der vil blive serveret kaffe og te under kurset, og der er mulighed for at købe sodavand, slik og frugt.

Der er parkeringsmuligheder i vores nærhed. Der er tidsbegrænsning på de fleste parkeringspladser, men vi kan anbefale P-pladsen på Gustav Wieds Plads, hvor der er langtidsparkering.

Har du spørgsmål til vores uddannelser og kurser, eller vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde er du meget velkomme til at ringe til os.

NLP Skolen

Caféen

Undervisnings lokale

Vores Vision

Al adfærd er kommunikation – og kommunikation er hvert menneskes eje!

Integrationen af IT og ikke mindst internettet i vores hverdag har accelereret alle aspekter af forretningslivet. Det påvirker tydeligt hele vores samfund. På arbejdet står mange over for en turbulent virkelighed og forudsætninger om, at skulle reagere målrettet med meget kort varsel på de stadigt skiftende krav. Ofte er ligeledes familielivet fyldt med stadige forandringer og skiftende forudsætninger.

Vi tror på de fremtidsforskere, der peger på forståelse, tolerance og medmenneskelighed som nødvendige og grundlæggende værdier i de kommende år. For vi må hver især tage ansvar for vore egne nære relationer ved at udvikle evnen til at kommunikere og være personligt fleksible i både privatliv og job, hvis vi skal kunne skabe trivsel og målrettet energi i en stadigt mere kaotisk hverdag.

Den personlige fleksibilitet kan desværre være svær at finde, når man står midt i kaos og på en eller anden måde er en del af mønsteret – uanset om det gælder de små udfordringer i familien eller på jobbet. Og når man på denne måde er havnet i en “plovfure”, kan det være svært at se den overordnede dynamik, der ligger bag ved en given situation. Dermed forbliver de ressourcer og det personlige potentiale, vi alle besidder, uudnyttet.

Vi ønsker at give kursisterne mulighed for at foretage et perspektivskift og se ud over “plovfuren”, så den overordnede dynamik i en given situation kan udnyttes til fordel for værdier som bevidst kommunikation, fleksibilitet og medmenneskelighed. Det er på disse områder, der skal sættes ind, så resultatet kan blive ægte glæde og personlig kompetence, hvilket ikke mindst er af stor betydning for fremtidens voksne, vores børn, der kan støttes til at udvikle et endnu højere selvværd.

Det giver overskud til større forståelse og tolerance, så medmenneskelighed bliver en selvfølge.

Anne Marie Piepenbrinck
Anne Marie Piepenbrinck
NLP Master Træner, terapeut, coach og konsulent

Anne Marie er oprindeligt uddannet sygeplejerske og har arbejdet som afdelings- og områdeleder indenfor sundhedssektoren. Anne Marie har arbejdet fuldtid med NLP siden 1995, er uddannet NLP Master Træner og startede i år 2000 NLP Skolen. Anne Marie har mange års undervisnings erfaring og foruden sit arbejde som NLP Skolens daglige leder er Anne Marie terapeut, coach og konsulent.