NLP Samtaleterapeut

Uddannelsen er for de NLP Practitioners, der gerne vil bruge deres NLP uddannelse som arbejdsredskab som terapeut, sagsbehandler e. lign.

Uddannelsen til Samtaleterapeut består af syv moduler: 3 fællesmoduler, samt specialmodulerne Terapi 1, Terapi 2, Hypnose og Evalueringsmodul.

Derudover skal man have 10 sessioner hos en terapeut, og NLP Skolen forudsætter desuden at man deltager jævnligt i øvegrupper.

Uddannelsen kræver at man tager NLP Master Practitioner.

Uddannelses indhold

Terapi 1
Du vil lære en række meget virkningsfulde teknikker, som kan ændre dybtliggende, begrænsende overbevisninger. Vi vil bl.a. arbejde med behandling af traumer og med selvværds- og identitetstemaer.

Hypnose
Du vil lære at anvende hypnotisk sprog til at bringe dine klienter i virkelig dybe, hypnotiske tilstande. Du vil lære at skabe forskellige grader af trance, at arbejde med armkatalepsi som støtte for trancetilstanden og at arbejde etisk forsvarligt med at anvende hypnose til forandringsarbejde

Terapi 2
Her vil vi arbejde med dybere terapeutiske teknikker. Du vil arbejde med sorg, re-imprintning samt integration af konfliktende overbevisninger, tidslinieterapi, samt drømmetydning.

Evalueringsmodul
Integration af rollen som terapeut. Herunder skriftlig evaluering og praktisk prøve, hvor man skal give forslag til terapiforløb med tanke på mål, klientens ressourcer, tid samt egne blinde vinkler. Desuden gennemføres to dage med praktisk prøve i at give terapi.

Tid:
Alle dage undervises fra kl. 9.00 – 16.30

Underviser:
Anne Marie Piepenbrinck, Greti Vaprezsan

Kursuspris og tilmelding
NLP Master Kr. 23.500,-
NLP Formidler kr. 32.900,- (inkl. alle specialerne)
NLP Samtaleterapeut kr. 32.900,- (inkl. alle specialerne)

Specialerne kan selvvalgt købes særskilt, til 4700,- pr. modul, ovenpå NLP Master.

Uddannelsen er momsfritaget. Vi tilbyder at du kan betale din uddannelse via en afdragsordning, ring og hør nærmere. Tilmeld dig ved at bruge tilmeldingsformularen.

Tilmelding

Udfyldes kun til uddannelser

Bliv en bedre udgave af dig selv

Tilmeld dig en af vores foredrag eller send os en forespørgsel så kontakter vi dig fortroligt.

Spørg os