Enneagram uddannelsen

Uddannelsen
På enneagram uddannelsen får du relevant viden om enneagrammet, samt forståelse for, hvordan du kan bruge NLP til udvikling af din type.

Enneagrammet beskriver 9 personlighedstyper, men når man lærer om Enneagrammet i dybden opdager man at det handler om så meget mere end hvilken type man er. Det handler om personlig udvikling, om kommunikation, om en hel psykologisk og spirituel forståelsesmodel.

Enneagrammet et udviklingsværktøj, der handler om meget mere end ni personlighedstyper. Det er sjovt at finde sin type, men endnu mere interessant at bruge sin nye viden fremadrettet til­ at blive opmærksom på, hvordan man kan opnå endnu bedre relationer ved at ændre sine dybtliggende, ubevidste mønstre.

I virkeligheden er det mindre vigtigt, om man er en 2’er eller en 9’er. Det handler ikke så meget om at putte folk ind i en kasse, som at give folk værktøjerne til at komme ud af kassen!

Læs mere om de ni personlighedstyper og enneagrammets historie her!

Uddannelses indhold

Modul 1
På første modul får du en indføring i enneagrammets 9 typer, ved hjælp af NLP psykologien. Du vil forstå, hvor nuanceret hver enkelt type er, når vi beskriver typernes “centre”, “ben” og “vinger”.

Der er håb forude! Vi vil også arbejde med hver types udviklingsvej.

Modul 2
Hver type kan inddeles i tre undertyper. På dette modul får du gennemgået undertypernes betydning; i forhold til relationer. Specielt hvordan man med NLP-brillerne på, møder og matcher, i de relationer hvor der er problemer.

Modul 3
På dette modul lærer du, hvordan du, udfra den type du er, kan mønsterbryde og dermed udvikle dig til en endnu bedre udgave af dig selv.

Modulet afsluttes med en evaluering: En skriftlig test, samt to praktiske øvelser.

Tid:
Alle dage undervises fra kl. 17.00 – 21.00

Underviser:
Anne Marie Piepenbrinck, Greti Vaprezsan

Kursuspris og tilmelding
Kr. 2.000,- pr. modul. inkl. materiale.

Uddannelsen er moms fritaget.

Tilmelding

Udfyldes kun til uddannelser

Bliv en bedre udgave af dig selv

Tilmeld dig en af vores foredrag eller send os en forespørgsel så kontakter vi dig fortroligt.

Spørg os