Tyvstart på dit Nytårsforsæt og kom i mål med succes – Workshop

By Administrator NLPSkolenWorkshops

Det nye år er en fantastisk tilbagevendende anledning til at gøre status over året der gik: Hvad gik godt, hvad nåede jeg ikke, hvor er jeg nu og hvor ønsker jeg at komme hen.

Ofte har vi ændret fokus eller retning på vores mål og nogle gange er der kommet nye drømme til. Også uden at vi er egentlig bevidste om det!

Så for at undgå at gentage det samme nytårsforsæt til 2021 som til 2020, og for at undgå at år 2020 kommer til at flyve afsted uden at du får handlet på dine mål, skal du komme med i aften! Her vil du nemlig få mulighed for at reflektere over din personlige status i dit liv og blive guidet til at kunne beherske den strategi eksperter over hele verden benytter når de sætter sig et mål – og kommer i mål!

Du vil få redskaberne til at sorterer i, hvad der er vigtigt for lige netop dig, og også finde ud af, hvorfor det er vigtigt.

Medbring lidt gamle magasiner og en papirsaks, resten sørger jeg for. Så vil du blive klar til at starte på din bedste Things To Do liste 2020 og frem, lige med det samme!

Pris 40,-