Symboltolkning og drømmetydning workshop. – Workshop

By Administrator NLPSkolenWorkshops

Hver dag, bliver vi præsenteret for symboler i vores dagligdag, på vej til arbejdet, mens vi står og skal vælge vare i butikken, når vi går en tur i skoven, i vores drømme om natten, ja praktisk talt alle steder.

Måske har du sendt et spørgsmål ud til universet om morgen:
Hvordan løser jeg den udfordring jeg står overfor? Og flere dage efter, kan du ikke forstå, hvorfor der ikke er nogen derude, der kan hjælpe dig / guide dig…

Så du stiller atter samme spørgsmål, når du går i seng om aftenen og vender og drejer dig, uden at kunne falde i søvn. Drømmer mærkelige drømme i løbet af natten, når du endelig overgiver dig til søvnen. Forstår ikke helt hvorfor de drømme kommer…

Jeg kan så afsløre, at de svar du søger, er blevet sendt til dig i form af symboler hele dagen, og i dine drømme om natten. Du har bare ikke rigtig lagt mærke til det, eller forstået budskabet.

Vil du blive bedre til at tage imod beskeder fra universet, dine hjælpere eller hvad du kalder dem, så kom med på en 2 dages weekend workshop, hvor du lærer, at tolke symboler og tyde dine drømme.

20/2 og 21/2 fra 10-16