Udviklingsdage

Børn og selvværd
Et godt selvværd, betyder, at man tør sige fra, kan passe på sig selv og tør kaste sig ud i nye udfordringer.

På denne dag vil du få en viden om hvordan voksnes kommunikation kan indvirke på børns selvværd. Du vil også få nogle smagsprøver på, hvordan vi kan guide børn til problemløsning ved hjælp af NLP- teknikker.

Ansigtslæsning – bliv bedre til at se, hvem du taler med
Dit ansigt fortæller dit livs historie. Vi ved alle, at vores kropssprog, håndtryk og blik fortæller en masse om, hvem vi er. Det samme gælder ansigtets form og rynker. På dette kursus lærer du at læse ansigt og krop, så du bedre forstår de mennesker du taler med.

Rejs dig igen!
Har du været udsat for en ulykke eller et uheld? Og oplever du, at det kan være rigtig svært at få din dagligdag til at fungere igen? Så kom og vær med til en “genoplivende” dag, hvor du bliver mødt på dine udfordringer og får nogle enkle og effektive NLP værktøjer, som giver dig mulighed for, igen at komme på rette spor.

Se dig selv med andres øjne
Hvordan ser andre på os? Når vi møder andre enten privat eller på arbejdspladsen, sker det, at vi kan møde modstand. Lær med simple teknikker hvordan du bedre “sælger” dig selv, når du møder andre. Teknikkerne kan også bruges til jobsamtale eller eksamener.

Et liv med kroniske smerter – Skab livskvalitet med NLP teknikker
Har du kroniske smerter og oplever at det fylder for meget i din hverdag, så deltag i en inspirerende dag, hvor du får en masse NLP redskaber til at leve et godt liv – smerterne til trods.

Kom og lær hvordan du bliver “ven” med dine smerter og hvordan du kan takle dine mange udfordringer, så du igen oplever livskvalitet, glæde og gå på mod!