Hjælp, mit barn forstår mig ikke

Workshop på NLP skolen Roskilde,
med Anne Marie Piepenbrinck

Jeg hører det tit

Jeg hører det tit fra meget frustrerede forældre, at familien er ved at kæntre. At de kan føle at de er ved at miste grebet om deres børn.

“Børn er en Guds gave, og en Fandens plage”. – som man siger.

Jeg tror, at de allerfleste forældre vil give mig ret i, at det er livsbekræftende, at blive forældre. Dog kan det også tage pusten fra enhver Far og Mor, når barnet reagere helt anderledes end man både ønsker og forventer.

På kurset vil vi arbejde med teori og teknikker, der vil gøre Familielivet mere harmonisk.

Du vil gå hjem med en bedre forståelse for dit barn, en større opmærksomhed, og en ide’ om, hvad du selv kan gøre for at dit barn forstår dig bedre.

Workshoppen bliver afholdt over 3 aftener.

Dato og tid:

Find tider under datoer til foredrag og workshops

Samlet pris for alle 3 aftener: kr. 2.000,00

Luk