Det satans liv – Hvad stiller jeg op med det! – Foredrag

By Administrator NLPSkolenForedrag

Livet kan ofte føles som en slankekur. Du hopper fra kur til kur, uden helt at få noget ud af det.

Når vi kan mærke at noget skal ændres i vores liv, kan det ofte være svært af find de værktøjer som gør at kuren, dels bliver vedvarende – men også gør den forskel som du ønsker. En ændring skal helst udmønstre sig i en bedre udgave af dig selv og til en bedre måde at være i livet på.

Jeg har gået hele vejen og kan med autenticitet og viden åbne op for nogle af de fantastiske værktøjer som jeg ved er livsvarige.

Kom og tag din plads.

Det vil være mig en fornøjelse at inspirere dig til at leve fuldt ud. Det er nemlig min overbevisning at vi alle kan leve i fred og harmoni med os selv, uanset fortid.